Museoveturiseura ry:n jäsentiedote 1/2020
KESÄKUU 2020Tervehdys Museoveturiseuralta!

Tämä kevät on ollut aikaisempiin vuosiin nähden aivan poikkeuksellista aikaa, josta huolimatta Veturimuseolla on aktiivista toimintaa pienellä joukolla. Veturitalli on saanut päivityksen sisätilojen osalta, sillä Akaan kaupunki on kiitettävästi taloudellisesti panos-tanut tilojen parantamiseen ja niinpä museon ilme on piristynyt. Myös Museoveturiseuran vapaaehtoisten panos on ollut uudistuksessa suuri. Veturimuseo on juhannuksesta alkaen jälleen avattu kaikille vierailijoille.

Museoveturiseura on viime marraskuussa hankkinut kaksi vaunua Veturimuseon kokoelmaan, puurunkoisen Ei 22627 matkustajavaunun ja Gb 57339 tavaravaunun. Lisäksi keväällä yhdistys sai lahjoituksena Rau16-rata-auton, hieman erikoisemman näköisen raidekulkuneuvon.

Kunnostuskohteena kuluvana kautena on mm. Ei -matkustajavaunu, jonka kunnostukseen on saatu 500 euron avustus Rautatiemuseon säätiöltä.

Veturimuseon varsinaisia toimintapäiviä ovat seuraavat lauantaipäivät 4.7., 18.7., 1.8., 15.8., 29.8., 12.9. ja 26.9. Ainakin näinä päivinä on paikalla vakiintuneita talkoolaisia, jotka opastavat mukaan toimintaan. Tervetuloa toimintaan mukaan tai myös muuten Veturimuseolla vierailemaan.

Ja kiitos kun jäsenenä olet mukana tukemassa Museoveturiseuran toimintaa!

Terveisin,
puheenjohtaja Marko Anttila


Takaisin