TUE RAUTATIEPERINTEEN SÄILYTTÄMISTÄ

Museoveturiseura ry on vuonna 1979 perustettu ja 1984 rekisteröity aatteellinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on säilyttää rautatiekalustoa, kuten vetureita, elävää museotoimintaa ja museojunaliikennettä varten. Yhdistyksen tärkein toimintamuoto on Akaan Toijalassa sijaitsevan Veturimuseon ylläpito ja kehittäminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kerää, kunnostaa ja tallentaa rautatien esine-, asia- ja kuvamateriaalia, pitää sitä museokokoelmina yleisön ja tutkijoiden saatavilla, harjoittaa museojunaliikennettä ja yhteistyötä rautatiemuseoalan ja museojunaliikenteen toimijoiden kanssa sekä kehittää jäsentensä rautatieharrastusta opastamalla ja neuvomalla heitä. Kaikki toiminta seuran puitteissa tehdään palkattomana talkootyönä, mutta työssä tarvittavat työvälineet ja materiaalit ovat seuralle suuri kustannuserä. Toimintansa seura rahoittaa Veturimuseon yhteydessä toimivan museokaupan tuotoilla sekä erilaisilla avustuksilla ja lahjoituksilla.

Museoveturiseura ry on työnsä tukemiseksi saanut luvan rahankeräykselle, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä Veturimuseon ja siellä sijaitsevan vanhan veturi- ja vaunukaluston kunnostustöihin. Jo muutaman euroin lahjoitus edistää Museoveturiseuran työtä.

Lahjoitukset voi ohjata Museoveturiseura ry:n pankkitilille:
Museoveturiseura ry
IBAN: FI77 5472 0420 1257 81, BIC: OKOYFIHH

Rahankeräysluvan saaja: Museoveturiseura ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos/Sastamalan poliisiasema.
Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2019/830, 7.10.2019.
Keräyksen toimeenpanoaika: 7.10.2019-6.10.2020.
Lipaskeräyksen toimeenpanoalue: Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Varojen käyttötarkoitus:Lahjoituksena saadut varat käytetään Veturimuseon kiinteistön ja museossa olevien veturien ja vaunujen entisöinti- ja kunnossapitotyöhön.
Aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää; ei erillistä määräystä.
Keräyksen toimeenpanija: Museoveturiseura ry (yhdistysrekisteritunnus 139.404, Y-tunnus 2828676-8).

Museoveturiseura ry kiittää tuesta!VETURIMUSEON TUKIJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT 2017

Takaisin