Saajanmaja

Maja ja sen käyttö Saajanmaja on Toijalan Seudun Reserviläiset ry:n ja Akaan Reserviupseerikerho ry:n yhdessä omistama ja ylläpitämä yhdistysmaja Akaan Kylmäkoskella, lähellä nykyistä Hämeenlinnan rajaa sijaitsevan Saajanmitta-lammen rannalla. Maja rakennettiin silloisten Toijalan Seudun Reserviupseerikerho ry:n ja Toijalan Reservialiupseerit ry:n saumattomana yhteistyönä vuosina 1968-1969.

Majassa on suuri tupa, perusvarusteinen tupakeittiö, avotakka ja WC. Maja on suosittu koulutusten, kokousten, kilpailuiden ja juhlien järjestämispaikka ja vapaa-ajanviettopaikka.
  [Kuva: Vapepan etsintäkurssin teoriaosuus Saajanmajalla.] [Kuva: Vapepan etsintäkurssi Saajanmajalla.] [Kuva: Kenttämuonitusta Saajanmajalla.]
  Saajanmaja on varattavissa 15.4.-30.10. välisenä aikana. Maja varataan sähköpostitse.

Majan varaustiulanteen voi tarkistaa varauskalenterista.

Majaa varatessa ilmoitetaan haluttu varausaika, vastuullisen varaajan nimi ja puhelinnumero sekä mahdollinen jäsenyys joko TORES:ssa tai AKRU:ssa. Saajanmaja-vastaava vahvistaa varauksen ja merkitsee sen varauskalenteriin.

Varaus maksetaan ennen varauksen ajankohtaa Etelä-Pirkanmaan osuuspankin tilille nro FI21 5472 0440 0309 95. Maksusuorituksen viestiksi merkitään varaajan nimi.

Varaus alkaa tulopäivänä klo 12.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Varaaja vastaa majan siivouksesta, jätteiden pois viennistä ja majan kunnosta varauksensa aikana. Mahdollisista puutteista on ilmoitettava välittömästi Saajanmaja-vastaaville Jukka Peräkivelle, puhelin 040-721 2766. Saajanmaja-vastaavat antavat myös tarvittaessa lisätietoja majan varaamisesta ja käyttämisestä.

Majan avain on Toijalan Nesteellä, josta sen saa luovuttamalla maksutositteen varauksen alkaessa. Avain palautetaan Nesteelle varauksen päättyessä.

Majan varausmaksut ovat:
  • Toijalan Seudun Reserviläiset ry:n ja Akaan Reserviupseerikerho ry:n jäsenet perheineen: 20,00 euroa/alkava vuorokausi
  • Muut: maanantai-torstai 70,00 euroa/alkava vuorokausi ja perjantai-sunnuntai 130,00 euroa/alkava vuorokausi.

Rantasauna Saajanmajan viimeisin rakennustyö on uusi rantasauna. Vanha 1980-luvulla rakennettu rantasauna paloi tuntemattomasta syystä syksyllä 2016. Vakuutuskorvauksen ja talkootyön voimin rakennettiin uusi sauna vuosien 2017-2018 aikana, ja työn viimeisteli kesällä 2019 rakennettu uusi laituri (kuvat: Timo Leppänen).

  [Kuva: Uusi rantasauna (kuva: Timo Leppänen).] [Kuva: Uuden rantasaunan löylyhuone (kuva: Timo Leppänen).] [Kuva: Uuden rantasaunan pesuhuone (kuva: Timo Leppänen).]

© Toijalan Seudun Reserviläiset ry/Juuso Hyvärinen.
Kuvat© Toijalan Seudun Reserviläiset ry ellei toisin mainita.
Sivut avattu 19.12.2002. Päivitetty 20.5.2022.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!